2016-04-05 19:23:00

Nominacija za Godišnju nagradu Nikola Tesla - genij za budućnost 2016.

Marko Gajić, učenik IX. gimnazije je nominirani kandidat za Godišnju nagradu Nikola Tesla - genij za budućnost 2016. Čestitamo  Marku i njegovoj mentorici, profesorici Obradović!

Nakon održanog finalnog natjecanja iz općeg znanja o liku i djelu Nikole Tesle održanog 4. travnja, nominirani kandidati u kategoriji kviza znanja iz fizike i općeg znanja o Nikoli Tesli su:

Hana Cepić - učenica Gimnazije Sesvete Marko Gajić - učenik IX. gimnazije Sara Cepić - studentica PMF

 

izvor članka: http://www.zagreb.info/aktualno/zg/otvorenje-natjecanja

Povodom 160. godišnjice rođenja Nikole Tesle otvara se natjecanje za godišnju nagradu.

U povodu obilježavanja 160. godišnjice rođenja Nikole Tesle, danas, 9. ožujka, u 17,00 sati, na Tekstilno – tehnološkom fakultetu, dvorana A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozdravit će prisutne na otvorenju 7. natjecanja za godišnju nagradu Nikola Tesla – genij za budućnost.

Godišnja nagrada Nikola Tesla – genij za budućnost se tradicionalno dodjeljuje osobama i tvrtkama koje su se istaknule svojim inovativnim djelovanjem i na taj način unaprijedile i
pridonijele razvoju našeg društva.

Nagrada je namijenjena mladima, školarcima i studentima iz Zagreba i cijele Hrvatske koji kroz natječaj imaju priliku pokazati svoje znanje.


IX. Gimnazija Zagreb