preskoči na sadržaj

IX. gimnazija Zagreb

Aktivnosti u Učionici budućnosti

eTwinning radionice u našoj Učionici budućnosti

Autor: Administrator , 3. 6. 2016.

U Učionici budućnosti u IX. gimnaziji održane su četiri  eTwinning radionice za napredne eTwinnere o uporabi web 2.0 alata u eTwinning projektima i 2 radionice za početnike. Na tim je radionicama sudjelovalo više 100 nastavnika iz cijele Hrvatske.

 

Radionice je vodila naša prof. Blažić, naša eTwinning ambasadorica.

30.5.2016. i 2.6.2016.  „Kako uspješno surađivati u eTwinning projektima“ - alati za suradnju nastavnika, učitelja i stručnih suradnika te alati za suradnju učenika

3.12.2015. Treći tečaj je bio namijenjen strukovnim školama - nedavno registriranim eTwinnerima ili djelatnicima strukovnih škola koji se žele uključiti u eTwinning. Tijekom tečaja saznat ćete kako iskoristiti mogućnosti eTwinninga u strukovnoj nastavi. 

2.12.2015.  „Suradnički alati u eTwinning projektima“ za naprednije korisnike s iskustvom u provedbi eTwinning projekata. Na tečaju sudionici je bila riječi o Today's meet, Tricider i ostalim alatima koje možete koristiti za suradnju s partnerima.

16.11.2015. Radionica „Prvi koraci u eTwinningu“ je bila namjenjena za nedavno registrirane korisnike ili djelatnike vrtića i škola koji se žele uključiti u eTwinning zajednicu. Tijekom tečaja sudionici su saznali kako iskoristiti mogućnosti eTwinninga za umrežavanje s kolegama iz Europe, stručno usavršavanje i provedbu virtualnih projekata u nastavi.

 

 

 

izvor: http://www.mobilnost.hr

 
CMS za škole logo
IX. gimnazija Zagreb / Dobojska 12, HR-10000 Zagreb / www.gimnazija-deveta-zg.skole.hr / ured@gimnazija-deveta-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju